Projektsalg

BIOBYG giver gerne tilbud på egetræ tilvirket efter individuelle specifikationer. Det kunne f.eks. eller blokke til indretning af park eller noget helt tredje. Vi har blandt andet tidligere leveret træ til møbler for Q8 og siddearrangementer til Heartland Festival. Hvis du skal bruge træ til et større projekt i helt specifikke størrelser, så har vi med eget maskinsnedkeri og savværk mulighed for at efterkomme de fleste efterspørgsler. Skal man bruge nogle få stykker, er det altid bedre og billigere at bruge et lokalt savværk. Skal man bruge mere end 3 m³, giver det mening at få et tilbud fra BIOBYG.

Vi er FSC-certificeret

Vores certifikatnummer er SCS-COC-005763-BU. Hvis det er et krav i netop dit projekt, at der bliver anvendt træ, som bliver dyrket bæredygtigt efter FSC®-standarden, så kan vi efterkomme dit krav og dokumentere det leverede træ. Husk at notér det i din forespørgsel eller når du kontakter os direkte.

Hvordan efterspørger du et tilbud?

Vi har gjort det nemt at efterspørge et tilbud. Beskriv din projekt grundigt, hvorvidt det skal være FSC-certificeret træ samt hvilke længder og dimensioner, som du har brug for. Når du sender en forespørgsel, vender vi tilbage indenfor få hverdage. Din forespørgsel er uforpligtende, og du kan altid takke nej til et givent tilbud. Du kan selvfølgelig også altid kontakte os direkte via telefon eller mail.

  • Beskriv opgaven *